• MM

Laatstejaars klaargestoomd om te starten als zelfstandige.


Aan het einde van het tweede trimester namen meer dan 100 studenten deel aan de Starterssessies van TAKEOFFANTWERP. Tijdens deze sessies gingen studenten in gesprek met experten over boekhouding, fiscaliteit, sociale bijdragen en financiën. Op die manier werden praktische vragen rond de opstart van een eigen zaak beantwoord. Daarnaast deelden verschillende starters hun ervaringen met de laatstejaars. De avond werd telkens afgesloten met een netwerkmoment.

Bekijk hier het fotoalbum

Meer info:

>> ABC 'opstarten van een eigen zaak' (handige begrippenlijst) >> Overzicht van de dienstverleners

>> Startersbegeleiding door stad Antwerpen

>> Algemene info over de Starterssessies

De Starterssessies zijn een initiatief van TAKEOFFANTWERP i.s.m. stad Antwerpen, SBB Accountants, Xerius en KBC. Met extra steun van Koninklijk Conservatorium Antwerpen, Cultuurloket en Antwerp. Powered by Creatives.

68 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE