Word je eigen boekhouder? Aan de slag met de tool van SBB, accountants & adviseursSpeciaal voor student-ondernemers, die doorgaans een klein budget hebben, stelde SBB, accountants & adviseurs een template op waarmee je je eigen boekhouding kan voeren en zo gemakkelijker je fiscale aangifte in orde kan maken.

Niels Van Rijsselberghe van SBB, accountants & adviseurs maakt je wegwijs in het boekhoudkundige doolhof en geeft elk cijfer een plaats.


Template student-ondernemer 2021 - bevei
.
• 79KB

Het wachtwoord van dit beveiligde bestand is: Student2021


__

TAKEOFFANTWERP_ is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, in samenwerking met stad Antwerpen, UAntwerpen, KdG Hogeschool, AP Hogeschool, Hogere Zeevaartschool, Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, BAAS en SINC. VLAIO ondersteunt dit ecosysteem. #jongondernemen0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én de plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA, BAAS en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE