Ga je van start in de gezondheidszorg?

 

Om bepaalde beroepen in de gezondheidszorg te mogen uitoefenen, heb je in België een visum en een erkenning nodig. De erkenning vraag je aan bij Zorg en Gezondheid, het visum is een federale bevoegdheid.

 

Via volgende link kom je meer te weten :

https://www.zorg-en-gezondheid.be/zorgberoepen/overzicht

 

 

 

Please reload

 Vorige berichten: 

November 12, 2019

August 28, 2019

Please reload

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE