Startersbegeleiding tijdens de vakantieperiode?

Ook tijdens de zomervakantie kan je bij de starterscoaches van de stad Antwerpen terecht voor een gesprek. Zo'n startersgesprek maakt je wegwijs in de wettelijke verplichtingen waaraan je moet voldoen om je zaak te starten.

 

Een afspraak maken kan HIER.

Please reload

 Vorige berichten: 

November 12, 2019

August 28, 2019

Please reload

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE