Start-Up Your Christmas


Op dinsdag 18 december is het opnieuw zover. TAKEOFFANTWERP_ , GATE15, SINC en Bar Takeoff slaan opnieuw de handen in elkaar voor de kersthappening Start-Up Your Christmas. Tussen 17u00 en 22u00 kan je op onze kerstmarkt originele kerstcadeautjes van jonge Antwerpse ondernemers kopen. GATE15 pakt ze feestelijk voor je in! En vraag jouw favoriete plaatjes aan bij onze huis-DJ. Wacht dus nog zeker tot 18 december om al jouw kerstinkopen te doen. Met dit evenement steunen we tevens de De Warmste Week t.v.v. Centrum Kauwenberg. Door te kopen bij een van de start-ups draag je rechtstreeks bij aan dit goede doel.

1 Fiets kopen = 1 Fiets schenken Uni-Cycle schenkt fietsen aan de Fietsschool, A'pen op wieltjes en Atlas Antwerpen om nieuwe kansen te creëren voor nieuwkomers. Of nog beter, koop een lotje en maak kans om een fiets te winnen. Meer info kan je vinden op de pagina van Uni-Cycle.

In 't kort:

  • WAT? Een gezellige kerstmarkt met jonge Antwerpse ondernemers voor al jouw laatste kerstcadeautjes

  • WAAR? TAKEOFFANTWERP & GATE15, Kleine Kauwenberg 15, 2000 Antwerpen

  • WANNEER? Dinsdag 18 december tussen 17u00 en 22u00

Meer info over de starters en het event vind je hier.

-- Met steun van Stad Antwerpen, VLAIO en EFRO.

35 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE