top of page

Een ring vol talent

Op dinsdag 11 december organiseerden TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE, de Antwerp Boxing Academy en MOEF samen een netwerkevenement voor jonge ondernemers in een echte boksring! In een 'time out' interviewde Yannick Moyson (You on Stage) verschillende ringmasters. Achteraf konden alle deelnemers nog genieten van een heerlijke Syrische maaltijd, bereid door 'From Syria With Love'. De held van de avond zou wel eens Luka Separović kunnen zijn. Hij nam het in de ring op tegen bokslegende Sugar Jackson.

Mathias Vertessen is een van de founders van Kleir Antwerp, een kledinglijn gekenmerkt door typisch Antwerpse uitspraken.

Yasmien Naciri is columniste bij De Morgen, auteur van 'Wij nemen het heft in handen' en bovenal ondernemer.

Robin Weyts is een van de founders vanFootball Changes Life Foundation, een organisatie die voetbaltrainingen organiseert voor kansarme kinderen.

Tomas Mitxelena is manager bij Flatgebouw, een flexibel all-in management. Een van hun artiesten is Luie Louis.

Luie Louis (Louis Wouters) is een jonge Antwerpse rapper en producer. In 2019 brengt hij een nieuwe EP uit met zijn live band!

In de ring.

Achteraf daagde bokslegende 'Sugar Jackson' het publiek uit. Luka Separović, een student-ondernemer van de UAntwerpen kon na een stoomcursus 'kickboxing' de ring met hem delen. Sfeerbeelden vind je hier terug.

==

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een samenwerking tussen stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen,

AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, BAAS, SINC & VOKA. Met de steun van EFRO en VLAIO.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page