top of page

Startup You Christmas


Op 18 december sloegen TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE, GATE15, studentenorganisatie SINC en barTAKEOFF de handen in mekaar voor een leuke kersthappening op de site van GATE15. 18 student-ondernemers hadden een kraam waar ze originele kerstcadeaus aan de man brachten. De 150 bezoekers konden er shoppen maar ook genieten van een hapje en een drankje of een plaatje aanvragen voor het goede doel. Ook een deel van de opbrengst van de kraampjes werd ingezameld voor het goede doel en dat leverde een totaalbedrag op van 950€ voor Centrum Kauwenberg.

---

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een uitbreiding op de bestaande werking TAKEOFFANTWERP waar stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, Hogere Zeevaartschool, SINC en VOKA de krachten bundelen om het hoger onderwijs ondernemender te maken. Samen met BAAS focust TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE op alle ondernemende jongeren in Antwerpen. Met steun van EFRO en VLAIO.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page