Dit was Innovation Station - Diversiteit in de zorg 2019


Op zaterdag 16 februari organiseerden TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE & BlueHealth Innovation Center de eerste editie van Innovation Station - Diversiteit in de zorg.

Tijdens het event werden drie uitdagingen uit de zorgsector toegelicht. Studenten en professionals uit de sector gingen in teams ijverig aan de de slag om oplossingen te bedenken voor hun gekozen uitdaging.

12 uren, dat is alles wat de teams kregen om te komen van idee tot plan. De coaches van BlueHealth Innovation Center liepen gedurende de dag rond om alles in goede banen te leiden en alle vragen te beantwoorden. Aan het einde van de 12 uren moesten de teams hun plan pitchen voor een jury van professionals uit de zorgsector.


De winnaar van Innovation Station - Diversiteit in de zorg 2019 was ... PASSE PORT. Hopelijk zien we je bij een volgende editie!

Meer info over Sense of Home vind je HIER.

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE is een uitbreiding op de bestaande werking TAKEOFFANTWERP waar stad Antwerpen, Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, AP Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Universiteit Antwerpen, Hogere Zeevaartschool, SINC en VOKA de krachten bundelen om het hoger onderwijs ondernemender te maken. Samen met BAAS focust TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE op alle ondernemende jongeren in Antwerpen. Met steun van EFRO en VLAIO.


TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE