top of page

HACKATHON: het duurzame labo van de toekomstBen je klaar voor de uitdaging? Genius & TAKEOFFANTWERP nodigen studenten van allerlei opleidingen uit om deel te nemen aan onze hackathon!


Ben je gepassioneerd door innovatie, technologie of gewoon op zoek naar een creatieve uitlaatklep? Onze hackathon biedt je de kans om je vaardigheden te tonen, nieuwe dingen te leren en te netwerken met gelijkgestemden. En het beste deel? Er staat een geldprijs van maar liefst €1000 op het spel!
Waarom deelnemen?

💡 Leer en groei: Of je nu een beginneling bent of een ervaren brainstormer, onze hackathon is de perfecte plek om je skills naar een hoger niveau te tillen.


🤝 Netwerken: Ontmoet andere getalenteerde studenten van verschillende disciplines en bouw relaties op die je toekomst kunnen vormgeven.


🍕 Gratis deelname en eten: Ja, je leest het goed! Wij zorgen voor jouw welzijn met gratis toegang en eten gedurende het hele evenement.


🏆 Win een geldprijs: Laat deze kans niet liggen om niet alleen geweldige ervaringen op te doen, maar ook met een mooie geldprijs naar huis te gaan.


Details:

Datum: 17 april 2024 - vanaf 17.30 en eindtijd voorzien rond 22.15

Inschrijven: via deze link


We zijn op zoek naar creatieve geesten, probleemoplossers en iedereen die houdt van een goede uitdaging. Of je nu studeert in IT, kunst, business, of een andere richting, jouw unieke vaardigheden en perspectieven kunnen het verschil maken.


Dus, waar wachten jullie nog op? Schrijf je in, doe mee, en wie weet ga jij naar huis met die €1000 in je zak! Mis deze ongelooflijke kans niet om te leren, te innoveren en te schitteren. Samen met het laboratorium van GZA Ziekenhuizen bedachten we namelijk een boeiende challenge. We kunnen niet wachten om te zien wat je in petto hebt.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page