top of page

De winnaars van Startup@Campus aan het woord

Op 24 april vond opnieuw de spannende finale plaats van Startup@Campus. Startup@campus is een Karel de Grote hogeschool ondernemersprogramma: afstuderen met een diploma én een eigen bedrijf. Wat 7 jaar geleden startte als het pioniersprogramma voor student-ondernemers en student-ondernemerschap voor het eerst op de kaart zette in Vlaanderen, is ondertussen uitgegroeid tot een community van ondernemend talent.

Dit jaar eindigden als uiteindelijke winnaars:

  • Eray Boynuince (KdG Hogeschool - KMO Management) & Alperen Aslan (UAntwerpen - Handelsingenieur) Bekijk hier hun pitch over Byger, een draagbare lader waarmee je al fietsend je smartphone kan opladen.

  • Alex Van den Eynde (KdG Hogeschool - KMO Management) & ​Ingo Vandenschrick (KdG Hogeschool - Marketing) Bekijk hier hun pitch over hun project rond medisch aangepaste kledij voor vrouwelijke borstkanker patiënten.

De pittige jury Pieter Sprangers, Inge Geerdens, Nathalie de Schepper, Jens de Maere, Christophe Stuyts en Thomas Cols spraken ook dit jaar weer over een ijzersterke editie met aanstormend ondernemerstalent.

 
 

Dankzij TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE kunnen we onze student-ondernemers meer onder de aandacht brengen.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page