top of page

RECAP_STARTERSSESSIE 2024

Op dinsdag 26 maart liep Humgy Central vol met jonge, ondernemende zielen.



Wat moet je regelen voor de effectieve oprichting van jouw eigen zaak? Hoe zit het met boekhouding, sociaal secretariaat, btw...? Hoe verliep de opstart van andere starters?


Of je nu wil starten in de (para-)medische sector, in de creatieve en technologische sector, als vrije beroeper of als kunstenaar, voor elke starter hadden we een antwoord klaar! Al jullie vragen werden uitvoerig behandeld en beantwoord.




Zit je toch nog met een vraag? Hieronder vind je de contactgegevens van de aanwezige experten waar je bij terecht kan met al je overige of onbeantwoorde vragen.



Acerta is het grootste en meest betaalbare sociaal verzekeringsfonds in Vlaanderen. Hun experts adviseren en begeleiden zowel startende als doorwinterde ondernemers. Via administratieve ontzorging steunen ze jou in het bereiken van je ondernemersdroom.




Zeg niet gewoon ‘boekhouder’ tegen een lokale adviseur van PIA Group. Starters worden met een persoonlijke aanpak van A tot ver voorbij Z begeleid door ambitieuze accountancy- en ondernemersexperten.





Starters helpen groeien is de specialiteit van Kim Ciers van ING. Zij weet als geen ander wat de valkuilen zijn voor beginnende ondernemers, wat ze nodig hebben om te groeien, en hoe ING hen daarin kan ondersteunen.






 

TAKEOFFANTWERP_ is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, in samenwerking met stad Antwerpen, UAntwerpen, KdG Hogeschool, AP Hogeschool, Antwerp Maritime Academy (HZS), Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en SINC. VLAIO ondersteunt dit ecosysteem. #jongondernemen













0 opmerkingen
bottom of page