• Admin

E-ROUNDUP zet jonge ondernemers in the picture.

Bijgewerkt: mei 10Ook dit jaar zorgt TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE voor een geweldig overzicht van wat er beweegt bij onze jonge ondernemers. Traditioneel gaat deze Entrepreneurial Roundup door in de laatste week van april. Op dit event komen gemiddeld 150 jongeren samen die in de loop van het academiejaar in contact kwamen met ons ecosysteem.


In een corona-tijdperk tonen we maar al te graag dat de uitdagingen van de toekomst best worden aangepakt met een stevige dosis ondernemingszin. Daarom kan iedereen tijdens onze E-ROUNDUP virtueel ondernemingszin komen tanken.


Praktisch


Op maandag 4 & 11 mei brengen we steeds 4 jonge ondernemers onder de aandacht.

Op dinsdag 5 & 12 mei zorgen we voor snackable video content op al onze kanalen.

Op woensdag 6 & 13 mei (12u00 - 13u00) host Mathias Mallentjer (curator TAKEOFFANTWERP) een lunch-talkshow met virtuele gasten. Uiteraard voorziet hij voldoende ruimte om met het publiek in gesprek te gaan.

In de spotlight


A. Live Talkshow // Woensdag 6 mei


B. Live Talkshow // Woensdag 13 mei


​In TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE bundelen de stad Antwerpen, de voornaamste hoger onderwijsinstellingen, jongerenwerking KAVKA, studentenvereniging SINC, ondernemersorganisatie VOKA en verschillende lokale bedrijven en organisaties de krachten. Dit Antwerps initiatief met Europese en Vlaamse steun organiseert dus de ruime ondernemende context voor alle jongeren in de stad. 


348 keer bekeken

TAKEOFFANTWERP is sinds 2014 een werking én een plek waar studenten hun ondernemingsvaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Dit is een initiatief van de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen (Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen en Karel de Grote Hogeschool) samen met de stad Antwerpen, VOKA en SINC.

TAKEOFFANTWERP

PARTNERS

KERNACTIVITEITEN

INFORMATIE